ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-1
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-2
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-3
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-4
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-5
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-6
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-7
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-8
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-9
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-10
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-11
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-12
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-13
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-14
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-15
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-16
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-17
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-18
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-19
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-20
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-21
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-22
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-23
© Le Hoang
ecopark-the-penthouse-with-garden-in-vietnam-24
© Le Hoang

Representatives of i.house architect company have chosen the modern design in combination with classic and industrial furniture for this penthouse in Vietnam. A living room, kitchen and dining room have glass doors, which make the whole space of 250 sq. meters opened and illuminated. Dark wooden panels are the main contrast element of Ecopark project, which supplement light premises.

The planning of this apartment has one feature, namely the invisible room, which is camouflaged for a bookcase in the dining room. This omni-purpose hall has several functions and may be transformed into a guest bedroom. There is the main bedroom on the second floor, which provides the most marvellous view on the surrounding morning landscape. The unique 5-panelled revolving door creates connection between the interior and the garden. All plants and trees are carefully selected here in order to harmonically comply with the climate and create natural landscape.

Photos by Le Hoang

LEAVE A REPLY