slice-the-tiny-rest-house-in-norway-2
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-3
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-4
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-5
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-6
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-7
© Bent René Synnevåg
slice-the-tiny-rest-house-in-norway-1
© Bent René Synnevåg

The Slice project was developed by Saunders Architecture company and is located in Norway. This small house occupies only 15 sq. meters. Considerable reduction of the construction size and budget didn`t limit the designers` imagination, but opened new horizons for them. The owner together with the architects decided to save old plum trees and let them grow though the building. The elongated terrace of sculpturesque form leads to the main room and enframes the inner yard. Contrast colors (the outside black and interior white) help to highlight the construction on the garden`s background. The Slice`s unusual shape greatly changed the space around and this transformation exceed expectations. The house has become a great place for rest in day, to spend a night at and to happily begin a new day.

Photos by Bent René Synnevåg

LEAVE A REPLY