The Prime Nature residence was designed by the Department of Architecture studio in the province of Samutprakan, Thailand. The client’s wishes were quite simple: all they wanted to be in their residence were a living room, an open-air resting zone and master bedroom on the first floor and two bedrooms on the second.
The main difficulty was with the features of the place, because it is located at the intersection in the elite quarter where fences are forbidden. The biggest disadvantages were noise and lights from cars, so the architects decided to construct vertical panels as part of the terrace. As a result, the mansion of 480 square meters is represented as a fusion of open and close spaces that complement each other and create a cozy home filled with natural light and fresh air.

The mansion in Thailand from the Department of Architecture 1
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 2
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 3
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 4
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 5
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 6
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 7
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 8
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 9
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 10
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 11
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 12
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 13
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 14
© Wison Tungthunya
The mansion in Thailand from the Department of Architecture 15
© Wison Tungthunya

LEAVE A REPLY