TG-STUDIO has completely renovated modern townhouse Refit in north London. Dark and uncomfortable space has got new life and became bright and open with the help of full redevelopment. Architect Thomas Griem added central staircase, which connects all the house levels together. Three bedrooms, two bathrooms, living room, kitchen and dining room smoothly follow one by another without visible borders. Moreover, every room has minimalist style with Scandinavia accent. Rich decoration of natural materials is a reflection of owners Norwegian origin.

Townhouse in Scandinavian style in London 1
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 2
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 3
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 4
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 6
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 7
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 8
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 9
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 10
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 11
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 12
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 13
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 14
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 15
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 16
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 17
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 18
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 19
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 20
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 21
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 22
© Philip Vile
Townhouse in Scandinavian style in London 23
© Philip Vile

Photos by Philip Vile

LEAVE A REPLY