Architects of Sonelo Design Studio have designed the interior of a private house in the suburbs of Melbourne, Australia. The original layout of the residence scared by its long corridor, dark rooms, unreliable stairs that lead to the attic as well as bathrooms which resembled a bunker. Inexpensive changes have transformed the house into a bright and cozy area without extra frills. The kitchen, dining room and bathroom have been moved to the center of the house, where used to be a useless hallway. Also, all the rooms have become more open and functional.

Reconstruction in favor of simplicity and openness - Dining table
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Furniture
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Kitchen island
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Kitchen
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Decor ideas
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Bedroom decor ideas
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Bathroom design ideas
© Peter Bennetts
Reconstruction in favor of simplicity and openness - Bathroom
© Peter Bennetts

Photo Gallery: Reconstruction in favor of simplicity and openness

LEAVE A REPLY