the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-1
© Joan Puigcorbé
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-2
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-3
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-4
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-5
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-6
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-7
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-8
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-9
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-10
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-11
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-12
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-13
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-14
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-15
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-16
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-17
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-18
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-19
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-20
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-21
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-22
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-23
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-24
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-25
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-26
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-27
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-28
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-29
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-30
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-31
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-32
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-33
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-34
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-35
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-36
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-37
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-38
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-39
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-40
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-41
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-42
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-43
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-44
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-45
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-46
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-47
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-48
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-49
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-50
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-51
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-52
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-53
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-54
© Jordi Miralles
the-residence-in-costa-rica-a-jan-puigcorbe-project-55
© Jordi Miralles

This luxurious house in Costa Rica is constructed by the Jоan Puigcorbé studio and occupies 651 sq. meters. All bedrooms are located along the perimeter; thus the central area is opened and perfect for a social zone. There is a kitchen conjoined with a dining room, a living room, a swimming pool, a terrace and a barbeque here. Special attention was paid on trees of the surrounding landplot; they were carefully integrated into the internal spaces of the building. The main finishing material is a light wood material, which covers the majority of façade`s and interior`s surfaces. The kitchen table, as well as the kitchen itself, is notable for the contrast of black polished granite, used in finishing. Large glass partitions make the interior open and related to the surrounding landscape.

Photos by Jordi Miralles

LEAVE A REPLY