Bracketed Space The Family Residence In Texas 12
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 9
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 4
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 5
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 6
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 7
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 14
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 15
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 16
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 17
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 19
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 21
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 18
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 1
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 10
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 13
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 11
© Charles Davis Smith
Bracketed Space The Family Residence In Texas 3
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 20
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 8
© Spaces & Faces Photography
Bracketed Space The Family Residence In Texas 2
© Charles Davis Smith

Architects of Matt Fajkus Architecture studio used plenty of cedar wood, concrete, steel and glass in order to put in life a project called Bracketed Space. This spacious residence is built in Austin (Texas) on a hill`s slope and intended for a young family, who prefer to spend time both inside the house and outdoors.

The manor consists of two levels, occupies a territory of 450 sq meters and includes the surrounding landscape into the everyday life of its residents. The house has two blocks, the general and private ones, conjoined via a glass volume. All residence`s premises look toward the internal yard with a swimming pool on the opened terrace in direct contact with a beautiful forest.

Photos by Charles Davis Smith and Spaces & Faces Photography

LEAVE A REPLY