The project of the Cube House is implemented by Noses Architects studio in Rome, Italy. A glass cube, which is placed in the center of apartment, obscures the kitchen, bathroom, cabinets and bookshelves. Thereby another part of space is freed from unnecessary elements. Cube dominates in the interior that emphasized by saturated black color that contrasts with the bright background. Floor, ceiling and one of the wall are made of tree; the rest of the surface is snow-white. Another brilliant solution is bathroom design that is full of blue color.

Cube House by Noses Architects studio 1
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 2
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 3
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 4
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 5
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 6
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 7
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 8
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 9
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 10
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 11
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 12
© Filippo Vinardi
Cube House by Noses Architects studio 13
© Filippo Vinardi

LEAVE A REPLY