renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-1
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-2
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-3
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-4
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-5
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-6
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-7
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-8
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-9
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-10
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-11
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-12
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-13
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-14
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-15
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-16
© Asier Rua
renovation-of-the-historical-apartment-in-valencia-17
© Asier Rua

Rubio and Ros is the architectural bureau, which designed the project of a studio reconstruction. It occupies 177 sq. meters, has two terraces and is located in the XX- century building, situated at the center of Valencia. The initial stage of the premise`s renovation was replacement of the existing staircase with the new one. It has become the conjoining element, which united the double-level living room. The changes have been implemented to the interior`s decoration as well. Now it includes precious metals, wood, encaustic-painted tiles, latten, glass, wool and silk carpets. Wooden surfaces are balanced with elements of lighter tones. Warm and cozy atmosphere is complemented with bright furniture items and accessories.

Photos by Asier Rua

LEAVE A REPLY