An unusual private house Paz y Comedias was designed by the architect Ramon Esteve Estudio in Valencia, Spain. It was built of the quarried in this region natural stone, so it’s a continuation of the natural landscape because it merges with the surrounding hills and is drowned in the lush vegetation. This massive construction is bright and airy at the same time thanks to panoramic floor-to-ceiling windows that expand the visual boundaries of the rooms. The futuristic furniture contrasts with the traditional decoration of the residence and creates this unique character of the project.

The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 1
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 2
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 3
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 4
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 5
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 6
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 7
© Ramon Esteve Estudio
The stone villa in Valencia by Ramon Esteve Estudio 8
© Ramon Esteve Estudio

LEAVE A REPLY